Když jde o čistotu zubů, Stomafresh je profík

Když jde o čistotu zubů, Stomafresh je profík

Při zdraví zubů nemusíte dělat kompromisy.

Sonický kartáček vám zaručí 100% hygienu bez starostí, jednoduše a pohodlně. Rozdíl pocítíte nejen vy, ale zpozoruje ho i váš dentální hygienik.

Věděli jste, že běžným zubním kartáčkem jsme schopni udělat jen asi 600 krouživých pohybů na zubech za minutu? I to je příliš ideální představa - zřejmě by nás po takovém výkonu pořádně bolela ruka. Oproti tomu sonická technologie funguje na principu velmi rychlého, vysokofrekvenčního vibrování štětin. Sonický zubní kartáček Orava Stomafresh dokáže rozvibrovat štětiny až na 30 000 kmitů za minutu, čímž zajišťuje pohodlné, ale především efektivní čištění vašich zubů.

Zapomeňte na nudné čištění a kroužení s manuálním kartáčkem na zubech, které vás otravuje. Stomafresh udělá vše za vás, stačí si pohodlně sednout a nechat pracovat unikátní sonickou technologii. Výsledek? Až 7x efektivnější odstranění plaku. Stomafresh totiž díky ultrazvukovým frekvencím uvolní nečistoty a plak i tam, kam běžný kartáček nedosáhne a ani netušíte, že tam postupně vzniká pohroma. Čistší zuby = méně plaku, zubního kamene, kazů a tím pádem i bolestí a problémů.

Jeho efektivita a bezpečnost je zároveň nesrovnatelná s klasickými elektrickými kartáčky, které fungují na rotačním principu. Důvodem je zejména fakt, že rotující hlavice často dráždí dásně, což v konečném důsledku může způsobit další navazující problémy. Stomafresh je k dásním nesmírně šetrný, a to i díky časovači, který vás upozorní, když uplyne požadovaný čas na čištění.

100% pocit čistoty vašich zubov - s kefkou Stomafresh

 

100% pocit čistoty vašich zubov - s kefkou Stomafresh

Stomafresh pro vás tedy bude vaším osobním dentálním hygienikem. Mnohokrát netušíme, jak dlouho a jakou technikou zuby správně očistit. Sonické kartáčky to zkrátka vědí. Stomafresh má až 5 režimů, od klasického přes jemné čištění, masírování, až po leštění zubů.

Navíc je velkou výhodou i příjemná cena. Pokud si spočítáte náklady na manuální kartáčky, které by se měly měnit každé tři měsíce, taková investice do české kvality pod záštitou značky Orava se jednoznačně vyplácí.

Čistit si zuby nebylo nikdy bezpečnější, zábavnější a efektivnější!