Android TV od Oravy

Android TV od Oravy



Android TV od Oravy – maxi zábava, dokonalý online reset

Technológie neuveriteľne napredujú a v 21. storočí už ani televízor nie je len televízor, ale rovno interaktívne centrum domácej zábavy, ktoré sa maximálne prispôsobuje vašim preferenciám a poskytne vám zábavný reset po náročnom dni. Android TV sú čoraz viac v kurze práve preto, že vďaka zabudovanému operačnému systému Android, ktorý dôverne poznáme zo smarfónov, nám umožňujú na veľkorysej TV ploche robiť presne to, čo v online svete milujeme – surfovať na internete, sťahovať rôzne aplikácie na sledovanie obľúbených filmov, seriálov aj videí na rôznych streamovacích platformách, zdieľať fotky aj videá na sociálnych sieťach, komunikovať s blízkymi či hrať rôzne počítačové hry. To všetko na maxi ploche v dych vyrážajúcom rozlíšení a v dokonale realistickom farebnom vykreslení.

Takým je aj najnovší UHD Android Smart LED televízor s Wifi Orava LT-Andr55 A01. Na 55´´ (139 cm) obrazovke s UHD rozlíšením (3 840 x 2 160) si vychutnáte krištáľovo čistý obraz, ostré detaily aj v rýchlych sekvenciách, výraznejší kontrast a prirodzený pohyb, čo vás dokonale vtiahne do deja napínavého filmu aj adrenalínovej počítačovej hry. Má zabudovanú Wifi aj pripojenie na LAN, nechýba mu Bluetooth, funkcia PVR pre nahrávanie obsahu na externý disk či USB, aby ste si ho mohli pozrieť vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Pohodlne ho prepojíte aj s hernou konzolou, zosilňovačom, pripojíte naň slúchadlá. Intuitívne sa ovláda pomocou pribaleného diaľkového ovládača, po stiahnutí aplikácie ho však môžete ovládať aj cez smartfón. Okrem schopností očarí aj elegantným ultra slim dizajnom, ktorý sa sadne do každej obývačky. 

4K UHD rozlíšenie

4K UHD rozlíšenie

Rozlíšenie 4K má 4x vyššie rozlíšenie ako FullHD, vďaka čomu si na televízoroch Orava s rozlíšením 4K môžete vychutnať dokonalý obraz. Ostré detaily, výraznejší kontrast a prirodzený pohyb vás totálne vtiahnu do deja filmu či hry. 

Vysoký dynamický rozsah

Technológia HDR robí obraz viac realistickejší a to vďaka detailným farbám a lepšiemu kontrastu. Pozeranie filmov na televízore LT-ANDR55 A01 prináša fantastický zážitok, aký ste doteraz pred televízorom nezažili.
funkcia HDR
SMART funkcie televízora

SMART funkcie 

So SMART televízorom vždy prichádza zábava. Rozširujúce funkcie robia z televízora LT-ANDR55 A01 centrum zábavy a komunikácie s blízkymi. Vďaka internetovému pripojeniu (cez LAN alebo WiFi) môžete surfovať na internete, pozerať videá alebo archívy TV staníc, zdieľať fotky, videá či hudbu na sociálnych sieťach alebo sa hrať hry.

Dokonalé farby

Najmodernejšia technológia v televízoroch Orava umožňuje zobrazovanie absolútne realistických farieb. Z pozerania filmov či hrania hier tak budete mať dokonalý zážitok.
doknalé farby obrazu televízora
ultratenký rámček a moderný dizajn televízora

Moderný a tenký dizajn

Aj technológia vie byť krásna. Ultra tenký rámček a moderný dizajn robí z televízorov Orava ozdobu každej obývačky.

Konektivita televízora

Je tvorená káblovými a bezdrôtovými pripojeniami a technológiami. Najnovšie televízory sú vybavené niekoľkými HDMI a USB konektormi, slotmi pre SD karty. A spojenie s internetom je možné cez DLNA alebo WiFi.
konektivita televízora
televízor s wifi pripojením

Zabudovaná WiFi 

Stačí jedno stlačenie tlačidla a váš televízor sa premení na zdroj plný zábavy. Vychutnajte si filmy, videá, sociálne siete či online hry na veľkej obrazovke televízora LT-ANDR55 A01.

Funkcia nahrávania

Funkcia PVR umožňuje nahrávanie televíznych relácií. Stačí len zapojiť USB kľúč alebo externý disk, vybrať požadovaný televízny kanál, dátum a čas. Nahrané filmy alebo relácie si tak môžete pozrieť, kedy budete chcieť.

Vďaka funkcii PVR Ready už nikdy neprídete o novú časť obĺúbeného seriálu.
HbbTV – hybridná televízia

HbbTV

Hybridná televízia predstavuje kombináciu televízneho vysielania a internetu, vďaka čomu môžete využiť interaktívne služby, ktoré poskytuje televízna stanica. Najčastejšie to býva archív televízie, video požičovňa, predpoveď počasia, sociálne siete či hry.

DVB-S2

Vychutnajte si vysielanie v najnovšom štandarde, ktorý prináša lepšiu kvalitu obrazu a zvuku prostredníctvom využitia kompresie MPEG-4 AVC.
DVB-S2

www.orava.eu