Chráňte seba aj svojich zákazníkom - merajte telesnú teplotu tých, čo vstupujú do vašej znovu otvorenej predajne!

Chráňte seba aj svojich zákazníkom - merajte telesnú teplotu tých, čo vstupujú do vašej znovu otvorenej predajne!

Myslite na bezpečnosť pred šírením Covid-19 – merajte zákazníkom vo svojich znovu otvorených prevádzkach telesnú teplotu rýchlym a spoľahlivým digitálnym teplomerom LY-168!

Keďže počet nakazených koronovírusom pomaly klesá, na základe nariadení vlády SR sa postupne otvárajú viaceré obchodné prevádzky. Teší nás, že okrem potravín, drogérií, lekární a vybraných typov obchodov s rozlohou do 300 m2tak postupne aj na Slovensku budú môcť zákazníci navštíviť čoraz viac svojich obľúbených obchodov (zatiaľ mimo nákupných centier). Naďalej by sme však my všetci, prevádzkovatelia obchodov aj zákazníci, mali ostať obozretní a pri nákupoch by sme mali dodržiavať základné bezpečnostné opatrenia, ako zabrániť šíreniu Covid-19. Okrem povinného nosenia rúšok a dezinfekcie pre zákazníkov priamo na predajni by to malo byť aj vládou SR odporúčané meranie teploty zákazníkov pri vstupe do predajne. Práve zvýšená teplota totiž môže byť jedným z prvých príznakov ochorenia Covid-19.

Bezpečnosť vašej prevádzky s bezkontaktným teplomerom.

Na rýchle, spoľahlivé a bezdotykové meranie teploty zákazníkov na vašich predajniach vám výborne poslúži bezdotykový infračervený digitálny teplomer LY-168, ktorý vám rýchlo, bez zbytočného tvorenia radov medzi čakajúcimi klientmi, už za 1 sekundu oznámi výsledok merania teploty vašich zákazníkov. Bezpečne a rýchlo tak budete vedieť, či do vašej predajne nevojde niekto, kto by mohol pre vás aj ostatných zákazníkov v predajni predstavovať potenciálne nebezpečenstvo. Zvýšenú teplotu či horúčku signalizuje bezdotykový digitálny teplomer LY-618 aj zvukom a zmenou farby podsvietenia displeja. Do pamäti zariadenia si môžete uložiť až 32 posledných meraní teploty a okrem merania teploty ľudského tela dokáže merať aj teplotu okolitých predmetov. 

Okrem výbavy každého zodpovedného prevádzkovateľa obchodov, ktorému záleží na tom, aby sa šírenie Covid-19 na Slovensku zastavilo, je vhodný aj ako súčasť domácich lekárničiek zodpovedných Slovákov a Sloveniek. 

Bezkontaktný teplomer OravaZmenu teploty signalizuje aj zmenou farby dispeja.Teplotu zmeria už za 1 sekundu.

Kúpite ho pohodlne, bez toho, že by ste museli opustiť svoju obchodnú prevádzku, v e-shope slovenskej značky Orava. Po objednaní tovaru v e-shope a splnení všetkých podmienok pre nákup vám tohto šikovného pomocníka v boji proti šíreniu koronavírusu doručíme kuriérom všade tam, kde vám to najviac vyhovuje – aj priamo do vášho znovu otvoreného obchodu. Prajeme vám veľa zdravých a spokojných zákazníkov!

Spolu to zvládneme!

www.orava.eu